Мирослав Ступар: "На гравця "Діназа" Шевченка чекає дискваліфікація до кінця сезону"

680 06.11 2023   09:15
dynamo.kiev.ua

В поєдинку 15 туру Першої ліги з "Гірником-Спорт" нападник "Діназа" В'ячеслав Шевченко був вилучений з поля за неспортивну поведінку, а потім підбіг до арбітра Василя Файди і вдарив його головою в груди.

Відомий в минулому рефері Мирослав Ступар розповів, яке покарання може очікувати футболіста за цей ганебний вчинок:

– На аматорському рівні ще трапляються прояви насильства гравців по відношенню до арбітрів. А от в матчах професійних команд чи збірних, це – рідкість. Хоча не так давно, в квітні 2023 року захисник житомирського "Полісся" Вадим Червак дозволив собі штовхнути в спину арбітриню поєдинку з "Металургом" Софію Причину.

Пригадується, тоді КДК УАФ дискваліфікувала Червака на пів року, яка потім була чомусь зменшена до трьох місяців.

Звісно, В'ячеслав Шевченко атакував арбітра значно жорстокіше. Нехай зацікавлені особи з'ясовують, що вивело футболіста з рівноваги. На мій погляд, за таке хуліганство йому не уникнути дискваліфікації до кінця сезону.

А оскільки Шевченко пов'язаний контрактом до 30 червня 2024 року, то за вишгородців він уже не зможе зіграти. Ба більше, коли врахувати, що йому вже 38 років, то не виключено, що ухвалить рішення про завершення футбольної кар'єри. Ось до чого призводить елементарна нестриманість, – сказав Ступар для Sport.ua.

Читай також: В'ячеслав Шевченко: "У ситуації з арбітром шкодую лише про одне – що не влупив його сильніше"

Популярные новости