Мирон Маркевич: "Карпати" мало пропускають, але хочуть більше забивати"

488 13.10 2023   12:59
"Карпати"

Головний тренер "Карпат" Мирон Маркевич розповів про гру своєї команди, оцінив майбутнього суперника "Прикарпаття" та зізнався, хто не зіграє у цій зустрічі.

Про реалізацію моментів

"Ми багато спілкуємося з футболістами і даємо їм чимало інформації. Наша мета – покращити гру, зробити черговий крок вперед. Це копітка робота, нічого не виникає одномоментно, усе потребує зусиль. За чотири місяці зробити усе те, що хочеш – нереально, однак прогрес помітний, це однозначно. Час нам допомагає. Звичайно, що ми прагнемо показувати ще якісніший футбол. Одне з головних завдань – реалізація моментів. У нас є гольові нагоди, які треба використовувати. Добре те, що при втраті м’яча ми одразу ж вступаємо у відбір. Ми мало пропускаємо, але хочемо більше забивати".

Про "Прикарпаття"

"Наш недільний суперник має свої чесноти і сильні якості, тож маємо бути пильними. "Прикарпаття" старається грати на атаку і їм це вдається. У них є швидкі футболісти, на яких треба звернути увагу. Ми готуємось до дербі, у "Карпат" практично кожен матч такий. На нас особливо налаштовуються суперники".

Про Владислава Бабогла

"Владислав вирушив у розташування національної команди Молдови. Поки не можу сказати, хто його замінить. У нас ще є час на підготовку. На 90% стартовий склад на "Прикарпаття" ми вже визначили. Однозначно не варто чекати великої ротації. Я не є прихильником таких процесів. Хто себе добре показує, той і грає у старті. Своє місце на полі треба доводити. Окрім Бабогла, ми ще не можемо розраховувати на Кирила Матвєєва, який відновлюється після травми", - цитує Маркевича пресслужба львівського клубу.

Читай також: Перша ліга. "Металіст" - "Прикарпаття" 0:1. Відеоогляд матчу
Популярні новини