Перша ліга. Зірки 11-го туру (перший етап)

489 10.10 2023   10:18

FootBoom називає зірок першої ліги. У 11-му турі найкращими, на наш погляд, стали Сергій Стень, Богдан Шмигельський та Богдан Гора.

Три зірки

*** Сергій Стень ("Епіцентр"). Кам'янчани здобули довгоочікувану перемогу (3:1 над "Хустом"), а їхній лідер провів найкращий в сезоні матч. Стень оформив своєрідний хет-трик. Зробив гольовий навіс з кутового на Ліповуза, а потім сам двічі відзначився - з пенальті та гри. 

Дві зірки

** Богдан Шмигельський ("Полтава"). Правий півзахисник "городян" відзначився і в матчі першого кола - ударом з 11-метрової позначки поклав початок майбутній перемозі над "Лівим берегом" (3:1). І зараз Шмигельський був на провідних ролях. Це після його кутового Стрельцов поновив рівновагу. А потім був штрафний з лівого краю, ідеально виконаний 21-м номером полтавців. До слова, хто не бачив - раджу переглянути!

Одна зірка

* Богдан Гора ("Гірник-Спорт"). Коли на 2-й хвилині азовці зусиллями Зубкова повели в два м'ячі, здавалося, розгрому команді Валерія Куценка не уникнути. Стрімкий початок міг морально вбити будь-яку команду, а що тоді казати про молодь з Горішніх Плавнів! Та, на диво, не розгубилися "гірники", впоралися з цим тягарем і зробили неймовірний камбек (3:2). Ще до перерви рахунок зрівняв Гора - своїми ударами з-за меж штрафної...

Читайте также: Первая лига. Итоги 11-го тура (первый этап)

Популярные новости