Перша ліга. Зірки 10-го туру (перший етап)

549 03.10 2023   10:01
Фото - ФК "Карпати"

FootBoom називає зірок першої ліги. У десятому турі найкращими, на наш погляд, стали Ігор, Ярослав Богунов і Данило Кравчук. 

Три зірки

*** Ігор ("Карпати"). Бразилець доволі потужно розпочав дебютний в Україні сезон, відзначившись трьома голами в чотирьох турах. Проте потім "замовк". Аж на цілих п'ять матчів. За "Карпати" забивали інші. Знову "заговорив" Ігор у грі з "Хустом": вийшов на заміну і оформив свій прем'єрний дубль. 

Дві зірки

** Ярослав Богунов ("Інгулець"). Гру в Полтаві він розпочав з лави запасних. З'явився на полі в непростий для лідера групи "Б" час, коли той тільки зрівняв рахунок. Треба зазначити, що Владислав Лупашко вкотре вгадав із заміною: Богунов заробив пенальті, а потім відзначився і сам, скориставшись пасом Запорожця. 

Одна зірка

* Данило Кравчук ("Епіцентр"). Початок матчу з "Металістом" "Епіцентр" відверто провалив - до 8-й хвилині пропустив два голи без відповіді. Необхідні були рішучі зміни, хтось мав взяти на себе роль ватажка. Ним став Кравчук. Правий півзахисник кам'янчан спершу скоротив рахунок, забивши шикарний гол здалеку, а потім заробив штрафний, з якого Стень встановив нічию - 2:2. 

Читайте также: Первая лига. Итоги 10-го тура (первый этап)

Популярные новости