Перша ліга. Зірки 4-го туру (перший етап)

498 22.08 2023   10:21
Фото - ФК "Інгулець"

FootBoom називає зірок першої ліги. У четвертому турі найкращими, на наш погляд, стали Михайло Шершень, Денис Галата та Андрій Глоба.

Три зірки

*** Михайло Шершень ("Інгулець"). Довів, що недаремно петрівський клуб підписав його в літнє межсезоння. Чудовий матч, блискавична гра, гарний гол. До того ж - вирішальний у грі з конкурентом. Так тримати, захисник-бомбардир!

Дві зірки

** Денис Галата ("Металург"). З першого туру від нього чекали результату. Як мінімум не гіршого, ніж у "Кремені", де Денис грав до літнього трансферного вікна. Проте в кожній зустрічі щось заважало голеадору, м'яч уперто не йшов у ворота. Але в найскладніший момент - коли в Полтаві "Металург" залишився в меншості - Галата продемонстрував свої найкращі здібності. І рахунок зрівняв, і стандарт під переможний гол заробив.

Одна зірка

* Андрій Глоба ("Кремінь"). Минулий сезон його не вдався. На то були певні причини. Але в цьому чемпіонаті хлопець виглядає зовсім інакше, приміряє на себе роль одного з лідерів "Кременя". А ще з подивом дізналися, що Глоба до того ж - майстер виконання стандартів. 

Читайте также: Первая лига. Итоги 4-го тура (первый этап)

Популярные новости