Євген Чепурненко: "Зараз відпочиваю у Марбельї. Там сфотографувався з Балотеллі"

663 11.01 2023   11:23
Інстаграм Чепурненка

Півзахисник Євген Чепурненко згадав про те, як перейшов із "Діназу" в "Десну" та розповів де перебуває зараз після того, як залишив "Буковину".

– Божевільна історія – ваш перехід в УПЛ після вдалого рестарту в Діназі. Напевно, матч з Рухом, у якому ви завершили українську кар'єру ісландського капітана-збірника Сігурдссона, це такий хайлайт, який непросто забути... Чому з Десною не вдалося співпрацювати на довгу?

– Ну, на той час в Десні були великі борги перед футболістами, і я свою першу зарплатню отримав на 5-й місяць після підписання контракту. І після того, як ми не вийшли до Єврозони, стало тільки гірше. Вирішив, що краще небагато, але стабільно, і перейшов назад в Діназ. 

– Діназ – "місце сили" для вас. Як оціните зміни команди при керівництві Старенького та Головка? 

– Діназ тоді і зараз ‒ це дві різні команди. І "місцем сили " моїм був головний тренер Володимир Петрович Бондаренко, на якому той Діназ і тримався. Я до сих пір не розумію, як можна було вигнати його з посади головного тренера команди! Ну, мабуть, комусь так стало краще, але тільки не Діназу. 

А зараз це молода команда з маленьким бюджетом, яка досить непогано провела першу частину чемпіонату. Досвідчений тренер Олександр Головко, який знає, що робить, тому, я думаю, в них все попереду. 

– Повернення в Діназ можливе?

– При цьому керівництві моє повернення туди неможливе.

– За 20 років в українському футболі "наїлися" ним чи готові приймати нові виклики? Які ваші подальші плани?

– Якщо чесно, дуже хочеться ще пограти, є ще бажання і сили, період в Казахстані тому підтвердження. Зараз шукаю варіанти продовження кар’єри. 

– Ваш інстаграм залишає питання: де зустріли Балотеллі й що сказав вам Маріо?

– Ми зараз з сім'єю на відпочинку в Марбелії. І були на матчі, зустріли його, син дуже хотів фото з Маріо. Ми підійшли, попросили фото. Він не відмовив.

Читай також: Дмитро Кубряк: "Коли нас "приймали" в Оленівці – одного тяжкопораненого бійця забили до смерті"

Популярные новости