"Вікторія" пропустить наступний сезон

490 05.07 2022   18:53

Черговий професіональний клуб повідомив про те, що не зможе взяти участь у сезоні-2022/23. Сумна звістка надійшла з Сумщини, від "Вікторії". 

"Вимушені повідомити, що у зв’язку із військовою агресією Росії проти України "Вікторія" не братиме участь у новому футбольному сезоні. Відповідне рішення ухвалено сьогодні керівництвом клубу. 

Основною причиною такого рішення є неможливість забезпечити безпечний тренувальний і змагальний процес на території Сумської області, яка щодня зазнає артилерійських обстрілів з території країни-агресора. 

Таке ж рішення ухвалено і щодо ФК "Альянс", який в цьому сезоні об’єднався з ФК "Вікторія" під одним брендом. У свою чергу, "Вікторія" продовжить підтримувати обороноздатність країни. 

Ми неодмінно братимемо участь у національних футбольних змаганнях після перемоги у війні. Дякуємо всім, хто був цей час з нами. Щиро бажаємо всім українським клубам успішно провести цей сезон. 

Ми не прощаємось, а говоримо до побачення. Скоро обов’язково зустрінемось на футбольних полях", - зазначено в заяві клубу. 

FootBoom також повідомляв про те, що наступний сезон пропустить ФК "Тростянець".

Читайте также: "ЛНЗ" усиливается игроками "Вереса", "Миная" и "Металлиста 1925"

Популярные новости