"Оболонь" поновила тренування

804 25.01 2022   09:27
Фото - prosport-ru.tsn.ua

Учора, 24 січня, футболісти, тренери та персонал "Оболоні" вперше після відпустки зібралися на стадіоні "Оболонь-Арена". Під час заняття "пивовари" провели тестування, у ході якого визначили функціональний стан гравців. Ці дані будуть використані тренерським штабом для планування навантажень у тренувальному процесі під час підготовки. Зазначимо, що за результами проведеного "біп-тесту", найвитривалішим у складі "біло-зелених" виявився Олексій Щебетун. Найкращі швидкісні якості проявив ще один нападник - Станіслав Василенко, який нещодавно повернувся з оренди. Загалом результати тестування носять задовільний характер. Зокрема, далася взнаки індивідуальна робота під час відпустки, яка контролювалася дистанційно за допомогою системи Polar. Це дозволить команді не витрачати час на бігову роботу під час збору, а одразу приступити до роботи з м’ячами.

За час першого збору, який триватиме до 8 лютого, кияни проведуть чотири контрольні матчі. Список спаринг-партнерів буде після того, як усі матчі будуть остаточно узгоджені та затверджені.

Другий збір "Оболонь" проведе в Туречинні, де на "пивоварів" чекає 23-денний збір - з 11 лютого по 6 березня. На цьому етапі підготовки заплановано дев'ять контрольних матчів, інформує клубна пресслужба.

Читайте также: К "Оболони" присоединились потенциальные новички

Популярные новости