"Полісся" змінить форму власності і стане приватним клубом

815 27.08 2021   21:46

Житомирське "Полісся" змінить форму власності і стане приватним клубом. Про це оголосили під час прес-конференції на Центральному стадіоні представники міської та обласної влади, а також представники генерального спонсора клубу - BGV Group Management, інформує "зелено-жовтих".

За словами Житомирського міського голови Сергія Сухомлина, рішення про зміну форми власності клубу ухвалили після перемовин з генеральним спонсором клубу. Наразі юристи міської ради та компанії BGV Group Management узгоджують деталі передачі прав та обов’язків, а остаточне рішення мають ухвалити на сесії міської ради.

Представник компанії BGV Group Management Валерій Платонов запевнив, що компанія не обмежиться підтримкою лише футбольного клубу, але й дитячо-юнацького спорту загалом. За його словами, Геннадій Буткевич розуміє тонкощі футбольної справи, оскільки і сам в минулому захоплювався футболом. Тому компанія BGV активно сприятиме розвитку юнацького футболу.

Голова обласної ради Володимир Федоренко та заступник голови Житомирської ОДА Юрій Оханський запевнили, що обласна влада продовжить роботу в напрямку розвитку спортивної інфраструктури, а саме тренувальної бази команди, а також домашньої арени клубу - Центрального стадіону.

Під час прес-конференції також був підписаний меморандум про співпрацю між BGV Group Management, Житомирською обласною державною адміністрацією, Житомирською обласною радою та Житомирсько міською радою.

Популярные новости