Президент "Альянсу": "Сьогодні було згвалтування українського футболу. Можливо, знімемо команду"

4066 26.07 2021   20:59

Президент "Альянсу" Сергій Демченко емоційно прокоментував поразку своїй команди в стартовому турі Першої ліги від "Металіста" (0:2), який його команда догравала вдевятером...

- Дякую вболівальникам, які прийшли підтримать нашу команду, дякую своїм гравцям, які бились до останнього. Але, як ми бачимо, сьогодні реально знов було згвалтування українського футболу. По другому я не можу назвати цей бєспрєдєл, який творився. Дві красні, пенальті. Ну ладно там в нашу сторону, там в руку, виходу немає. Знову сказався суддівський фактор "на висоті" в лапках.

- Чи передивлялись ви повтори?

- Передивлявся, але хай вони дивляться. Нам дивитись нічого. Вболівальників не обдуриш, мене також. Я не заангажована особистість. Ми щойно розмовляли із фінансовим директором. В такій ситуації вкладать у футбол, коли в першому ж турі приходять близько п’яти тисяч вболівальників. У нас не такий вже супер бізнес, немає заводів-параходів. Приходять і при п’яти тисячах наших вболівальників тупо вбивають. Вибачте мене, ми не готові до такого. Будемо завтра звертатися і в комітет арбітрів, і в ПФЛ, нехай розбираються з цими епізодами.

Зрозуміло, там бренд "Металіст", вони дуже хочуть в УПЛ. Так може не варто проводити ці змагання ПФЛ у Першій лізі? Хай би їх замість "Минаю", або ж розширили лігу до 18 команд. Хай їх запускають, а не приїзжають і вбивають інші команди. От навіщо я, як президент, відриваю ці гроші від сім’ї і витрачаю на команду, плюс у нас 40 чоловік працюючих, плюс колектив 600 чоловік, які тратять на цю команду гроші, 5-6 тисяч пайщиків. Ми аграрний бізнес, ми вкладаємо власні кошти і нас приходять і хоронять при наших глядачах. Будем щось вирішувати, можливо знімати команду, але це не футбол, це згвалтування українського футболу. Або ми щось змінюєм і рухаємось вперед, або не міняємо і грузнемо у болоті.

Читайте также: Игроками "Альянса" стали Карноза и Шмигельский

Популярные новости