У херсонського футбольного клубу "Кристал" – новий директор і тренер

1605 20.07 2021   17:29
Фото - Никита Черняк, FootBoom

Директором "Кристалу" став Володимир Лебідь, який до цього очолював ДЮСШ "Херсон". Він займатиметься становленням команди уцілому, розвитком муніципального клубу та дитячо-юнацької школи.

– Першочергово ми почали формувати штат і команду. На роботу ми прийняли нового тренера – Юрія Петровича Куліша. Я сподіваюсь, що досвід Юрія Петровича допоможе команді вийти на новий рівень і ми зможемо ставити перед собою більш амбітні цілі. – зазначив новий директор.

Наразі "Кристал" гратиме у другій лізі. І перший матч запланований вже на 25 липня проти "Таврії". Команда зараз відсотків на 60-70 формується із місцевої талановитої молоді, також 4 футболісти лишились з минулого складу. Ще кілька гравців запросили з інших міст.

– Я знаю, що я роблю і для чого сюди прийшов. І як підняти херсонську молодь. Можна багато розповідати. А я надаю перевагу справам. Я хочу, аби Херсон побачив, яка тут талановита молодь. Я підписав контракт на рік, тому розумію, що часу в мене немає. Але я прошу дати мені шанс. Думаю, за три місяці херсонці побачать перші результати. – запевнив новий тренер.

За словами в.о.заступника міського голови Сергія Циганка, питання фінансування клубу майже вирішено, і буде розглядатись на сесії міської ради 23 липня:

Читайте также: Иван Головкин - игрок "Ингульца"

– Є підтримка з боку міського голови, депутатського корпусу. А для збільшення фінансування команда повинна показати результати. Достойний рівень гри буде підтриманий і відповідним фінансуванням.

Найближчим часом відбудеться відкрите тренування команди, де громадськості презентують склад муніципального клубу.

Популярные новости