Ярослав Ямполь: "Планую ще цієї весни допомогти "Металісту 1925"

1203 15.03 2021   23:06
Фото - Денис Руденко, Footboom

Півзахисник "Металіста 1925" Ярослав Ямполь розповів про своє відновлення після операції.

- Щодо реабілітації, то все проходить більш-менш непогано, очікував, що відновлення триватиме довше. Зараз дуже непростий період, але зроблю все, щоб повернутися якомога скоріше. Розпочав тренуватися місяць тому та, якщо все буде добре, то через декілька тижнів почну займатися у загальній групі. Планую ще цієї весни допомогти "Металісту 1925" у матчах Чемпіонату.

- Наскільки складно було без футболу у моральному плані? Хто тобі допомагав?

- Звісно, спочатку у психологічному плані було складно без футболу. Після операції рахував кожен день, хотів якомога скоріше повернутися до тренувань. На жаль, від травм ніхто не застрахований. Потрібно пройти цей шлях та повернутися ще сильнішим. Зараз повністю сконцентрований на відновленні. Хочеться подякувати дружині, яка мене підтримувала та допомагала. Без підтримки моєї родини не зміг би впоратися.

- Як оціниш свій функціональний стан на цьому етапі?

- Попереду складна робота, адже необхідно набирати ігрові кондиції, закладати фундамент у функціональній підготовці, щоб бути готовим допомогти команді. Важливо, щоб зараз не було проблем зі здоров'ям. Якщо мене нічого не турбуватиме, то, переконаний, ще зможу проявити себе у цьому сезоні.

Читайте также: Первая лига. Матч 6-го тура. Все решилось в первом тайме

Источник: "Металлист-1925"
Популярные новости