Дмитро Нємчанінов: "Гравець "Окжетпеса" першим кинувся на мене, але не встиг завдати удару"

2011 26.02 2021   16:49
Фото - veres.rv.ua

Захисник "Вереса" Дмитро Нємчанінов прокоментував клубній пресслужбі контрольний поєдинок проти "Окжетпеса", який було перервано за рахунку - 1:1 через бійку.

- Гра в цілому давалася нормально, стан команди був хорошим, адже ми планомірно готувалися до цього спарингу і підходили до нього у оптимальних кондиціях. Вчора ті гравці, що сьогодні вийшли на поле, по суті відпочивали. Мали тренування, де відпрацьовували стандарти. Тому ми дійсно чекали на цей матч і хотіли якісно його відіграти, бо це був останній шанс перевірити свої сили перед офіційними поєдинками.

Момент із пропущеним голом - це прикра помилка. Ми намагалися зберегти м‘яч, тому не варто говорити про те, що хтось помилився більше, а хтось менше. Таке трапляється у футболі, тим більше це збори.

Читайте также: Матч "Вереса" і "Окжетпеса" не був дограний через грандіозну бійку (Відео)

Щодо сутички - мій підкат був уже фінальним акордом ситуації. Все почалося з того, що один із гравців команди суперників (під номером 22) декілька разів грубо зіграв проти нашого молодого півзахисника Дахновського, якому як мінімум двічі дісталося ліктем. Рефері на це ніяким чином не реагував, як і на інші грубощі суперника. По суті, арбітр втратив важелі управління грою. Десь і наша команда фолила, але казахи діяли більш грубо.

Все це стало причиною того, що ви побачили. На відео не було помітно цього епізоду, але Дахновський в черговий раз отримав по голові від суперника ліктем. Далі пішла передача, після якої і стався той самий мій підкат. Суперник, який першим кинувся на мене після підкату - не встиг завдати удару. Я його зупинив. І бійки у буквальному значенні слова на полі не було.

Після матчу я зателефонував гравцю "Окжетпеса" Віталію Гошкодері і запитав про стан здоров‘я того футболіста, на якому я сфолив. Мене запевнили, що все з ним добре і проблем зі здоров‘ям немає. Так, я хотів зіграти жорстко, але ні в якому разі не хотів нанести супернику травму, це не в моїх правилах.

Після матчу ті, хто був у складі плюс три воротарі - поїхали на тренування, отримали навантаження і тепер чекаємо матчу проти "Зорі" у Кубку. Загальні враження від зборів - максимально позитивні. Для команди були створені всі комфортні умови: поля, проживання, харчування. Вважаю, що для Першої ліги - це топ. Взагалі, цьогоріч в Туреччині якість газонів на дуже високому рівні. Навіть вчора говорили про це в команді - ми уже завершуємо збори, а й досі тренуємось на максимально рівному полі.

Хотілося би подякувати керівництву за рішення залишитись у Туреччині ще на кілька днів для більш ефективної підготовки до матчу із "Зорею", а не повертатися в Україну раніше. Це великий плюс для нас, - сказав Нємчанінов.

Популярные новости