Матч "Вереса" і "Окжетпеса" не був дограний через грандіозну бійку (Відео)

2631 25.02 2021   18:06
Денис Руденко, Footboom

Товариський матч між казахстанським "Окжетпесом" та "Вересом" був перерваний на 29-й хвилині через бійку. Після того, як пристрасті заспокоїлися - гру було вирішено не продовжувати, інформує пресслужба "червоно-чорних".

Товариський матч.

"Окжетпес" - "Верес" 1:1 (матч перервано)

Гол: Шестаков 18.

"Верес": Когут - Солдат, Махнєв, Гончаренко, Нємчанінов, Дахновський, Панасенко, Полюлях, Пасіч, Шестаков, Гегедош.

Матч проти казахстанського "Окжетпеса" став для рівнян заключним, дев'ятим спарингом на турецькому зборі. Команда Юрія Вірта яскраво розпочала гру, одразу заволодівши ігровою ініціативою. Напівмоменти мали Геннадій Пасіч і Роберт Гегедош. Обидва, втім, не зуміли завдати вирішального удару з вигідних позицій.

Замість забити - "Верес" пропустив. Богдан Когут помилився, опинившись під пресингом і нападник казахстанського клубу відправив м'яча у порожні ворота.

За декілька хвилин зазвичай надійний Богдан Когут помилився вдруге, втративши м'яча далеко за межами штрафного майданчика. Цього разу голкіпера підстрахував Роман Гончаренко.

Вже в наступній атаці "Верес" відігрався. Михайло Шестаков сам завершив власний слаломний прохід лівим флангом - 1:1.

Виводити рівненську команду вперед у рахунку міг Дмитро Махнєв. Його удар головою прийшовся зовсім трохи над воротами.

А на 29-й хвилині стався епізод, який призвів до передчасного завершення гри. Дмитро Нємчанінов, якого суперники раніше неодноразово провокували на грубощі, зіграв у підкаті. Не зовсім чистому. І отримав удар кулаком у відповідь від іншого гравця команди суперника. На полі зав'язалася масова бійка. А коли пристрасті вляглися - матч було вирішено не продовжувати. Нічия у грі і нічия в бою.

Нагадаємо, раніше у Туреччині рівняни обіграли Каспій (2:1), поступилися Львову (1:3) і Минаю (0:4), перемогли Кизилкум (1:0), програли Динамо Тбілісі (2:3), зіграли внічию із латвійською Лієпаєю (0:0) , поступилися Кривбасу (1:2), а також обіграли Алай (3:0).

Популярные новости