Олег Голодюк: "Приїхав допомогти "Металісту 1925" підвищитися у класі"

792 15.01 2021   16:00
Фото - metalist1925.com

Новачком "Металіста 1925" став Олег Голодюк. Після проходження поглибленого медичного огляду та здачі ПЛР-тесту 33 річний футболіст поставив підпис під контрактом. Досвідчений півзахисник впевнений, що "Металісту 1925" до снаги підвищитися у класі. Про це і багато іншого він розповів у інтерв'ю клубній пресслужбі.

Читайте также: Олег Голодюк - гравець ФК "Металіст 1925"

Чітка пропозиція

- Приємно, що вдалося підписати контракт з харківським клубом. Взимку під час відпустки зі мною зв'язалися керівники "Металіста 1925", які сказали, що хочуть бачити мене у команді, а також розповіли про мою роль у колективі. Напевно, це і відіграло ключову роль під час ухвалення рішення. Вирішив всі питання з "Минаєм" і відразу вирушив до Харкова, щоб підписати контракт.

Амбітні завдання

- Приємно бути частиною колективу, які ставить перед собою найвищі завдання. З нетерпінням очікую дня, коли вже розпочнеться тренувальний процес. У нас достатньо часу для якісної підготовки. Думаю, вся Україна зачекалася, коли Харків буде представлений командою у Прем'єр-Лізі. Приїхав до Харкова з чітким завданням — допомогти "Металісту 1925" підвищитися у класі. Нам до снаги досягти своєї мети.

Рівень інфраструктури

- На базі клубу був ще раніше, але всередину не заходив. Інфраструктура клубу відповідає рівню Прем'єр-Ліги. Тут створені всі умови для професіонального зростання футболіста.

Давні знайомі

- З гравців знайомий з Максимом Жичиковим, з яким грав у "Минаї", а також з Кравченком. З Дмитром разом захищали кольори полтавської "Ворскли". З Віталієм Гошкодерею знайомий особисто. Думаю, що вже в найближчі дні познайомлюся з усіма гравцями "Металіста 1925". Переконаний, що з цим не виникне проблем.

Пам'ятні матчі

- На даний момент зіграв більш ніж 200 матчів в еліті українського футболу. Найбільше запам'яталися матчі, в яких обігравали "Динамо" та "Шахтар". Завжди приємно перемагати лідерів українського футболу. Були також хороші матчі в Лізі Європи, які запам'ялися на все життя. Період, коли "Карпати" грали в Лізі Європи УЄФА, був найяскравішим в моїй кар'єрі.

Принципові матчі

- Проти харківського "Металіста" доводилося грати і навіть забивати. Протистояння "Карпати" - "Металіст" завжди були принциповими, відчувалася атмосфера дербі. "Металіст" тоді за рівнем не поступався "Динамо" та "Шахтарю". Дуже складно і водночас цікаво було грати проти харківського клубу.

Ранні роки

- Виріс в в невеликому місті рівненської області Вараш (колишня назва Кузнецовськ). Саме в цьому місті робив свої перші кроки у футболі. На одному з дитячих турнірів мене помітили тренера Львівського училища фізичної культури, які запросили на перегляд. Перегляд пройшов успішно. Після училища підписав перший професіональний контракт. Пройшов шлях від "Карпат-3" до першої команди.

Популярные новости