Центральна рада ПФЛ: нові підходи у маркетингу

1143 17.12 2020   18:52
Фото - официальный сайт ПФЛ

У Будинку футболу членами Центральної ради ПФЛ, делегованими клубами Першої та Другої ліг, була ухвалена низка важливих рішень, спрямованих на "перезавантаження" ПФЛ у частині маркетингової стратегії. Від сьогодні розпочинається робота з кардинального оновлення у маркетинговій роботі, урізноманітнення контенту для великої аудиторії вболівальників, впровадження програм з популяризації змагань під егідою ПФЛ та клубів учасників, програм для широкої спільноти вболівальників.

Маркетинговий продукт ПФЛ вийде на новий якісний рівень завдяки своїм найкращим перевагам з урахуванням географічного охоплення, кількості клубів учасників та широкого охоплення аудиторії шанувальників футболу у цілому.

До вашої уваги основні тези, які були озвучені під час засідання.

Важливі кроки

- Важливо консолідувати комерційні / медіа та маркетингові права під управлінням ПФЛ.

Це дозволить нарешті створити єдину централізовану маркетингову платформу, яка продукуватиме якісний продукт та контент, максимально збільшити та акумулювати нашу велику аудиторію вболівальників на ресурсах ПФЛ.

Формат ефективності консолідованих активів під дахом різноманітних футбольних і не тільки Ліг, підтверджений практично усіма європейськими країнами.

Велика робота

- Протягом кількох останніх місяців проводився аудит і аналіз маркетингових можливостей змагань Ліги, попередньо проведена робота з аналітики та оцінки поточної ситуації. Все це дало змогу створити стратегію розвитку маркетингової платформи ПФЛ, базуючись на потенціалі наших сильних сторін.

Увага digital-маркетингу

- Основним напрямком Централізованої маркетингової платформи буде її диджиталізація.

У рамках її активного впровадження буде проведений редизайн офіційного сайту ПФЛ, який є базовим інструментом комунікації. Заплановане переформатування офіційного YouTube-каналу ПФЛ та ексклюзивна консолідація на ньому онлайн-трансляцій всіх матчів змагань Першої та Другої ліг. Створення додаткового сучасного контенту, спрямованого на популяризацію як змагань, так і клубів учасників.

Запуск та перезавантаження офіційних соціальних сторінок ПФЛ як засобу оперативної комунікації з вболівальниками.

Подолати перепони

"Гадаю, не варто зайвий раз наголошувати на тому єдиному і головному факторі для безхмарного майбутнього нашого улюбленого виду спорту: якщо всі ми працюватимемо спільно, якщо готові будемо чимось жертвувати і проявляти солідарність, то змагання ПФЛ зуміють подолати всі перепони і вийти на новий більш якісний рівень", – резюмував президент ПФЛ Олександр Каденко.

Популярные новости