Валерій Кривенцов: "На підготовку у "Металіста 1925" було мало часу, і гравців, яких я хотів бачити, запросити не вдалося"

1159 21.11 2020   15:16
Фото - Денис Руденко, Footboom

Головний тренер "Металіста 1925" Валерій Кривенцов в коментарі пресслужбі клубу оцінив гру команди в матчі 14-го туру першої ліги з "Кременем" (0:1).

- Перед матчем ми казали нашим гравцям, як діє суперник. Сьогодні гра була такою, що ми два тайми намагалися пройти насичену оборону "Кременю", але зробити цього так і не змогли. Ну, а суперник використав, фактично, свій перший момент. Пішла атака три в три, ми неправильно розташувалися на полі, у підсумку заробили самі собі пенальті.

Вся Перша ліга однакова, про що ми своїх підопічних і попереджали. Треба реалізовувати свої моменти. Забий Дмитренко до перерви, напевно, суперник розкрився б і ми могли мати інші непогані моменти. Не все у нас виходить попереду... Не хочеться виправдовуватися, але ключові гравці ключових позицій зараз грати не можуть. З перших хвилин не все добре складалося зліва у захисті, не вистачало досвідченого Гошкодері на початковій стадії атак, ну і, звичайно, втрати Ямполя та Кравченка у середині поля для нас є дуже серйозними. Незважаючи на все це, команда билася, старалася та боролася. Але, граючи вдома, треба діяти більш агресивно, а ми вперед, нажаль, граємо вкрай мало. Тому і маємо такий результат...

- Чи вирішуєте ви, хто має бити пенальті? Адже сьогодні Дерек та Братков через це ледве не посварилися...

- Ні, я ніколи не говорю, хто б'є пенальті. Колись я призначив людину, а хлопець не забив. Звісно, я взяв усю провину на себе. Зараз вони вирішують, той, хто відчуває впевненість, той і підходить до м'яча. Що можна сказати точно, так це те, що нам не вистачає везіння. З "Гірником-Спорт" мали два моменти - не забили, з "Чорноморцем" Дмитренко за рахунку 0:0 не реалізував вихід віч-на-віч. Не до всіх виходить достукатися.

- Чи є у грі команди криза?

- Ні, я цього не бачу. Знаю одне, що на підготовку у нас було вкрай мало часу, і що тих гравців, яких я хотів бачити, нажаль, запросити не вдалося. Наразі у нас на лаві для запасних десять футболістів, середній вік яких складає 20 років (я не беру досвідченого Коробку). Враховуючи ж особливості Першої ліги, зазначу, що тут потрібні досвідчені гравці. Ми не опускаємо руки, багато було позитивного, але результат поки що...

Читайте также: Денис Олійник провів тренування з "Колосом"

Популярные новости