Валерій Кривенцов: "Ми з Сачко у схожій ситуації, обидва на початку шляху побудови команд"

2343 16.10 2020   19:37
Фото - Денис Руденко, Footboom

Харківський "Металіст 1925" на виїзді зіграв у нічию з "Волинню" - 0:0. До вашої уваги післяматчевий коментар головного тренера "Металіста 1925" Валерія Кривенцова.

- Зіграли внічию, але я не можу сказати, що задоволений. Якщо брати нашу гру, то була гарна організація, самовіддача на непоганому рівні, було багато передумов для взяття воріт. Не моментів, а саме передумов, за рахунок індивідульної майстерності гравці повинні з цих передумов створювати моменти. Не буду гнівати Бога, зіграли внічию. Вітаю свого колегу, ми з ним у схожій ситуації, обидва на початку шляху побудови команд. Хочу побажати нам та і колезі достукатися до хлопців, донести до них свої ідеї та думки. Щоб ви раділи від гри вашої команди та, звісно, наші вболівальники були задоволені нашою грою.

- Чи були особливі відчуття, адже ви тут грали та були улюбленцем публіки? Та і з нашим тренером грали разом...

- Я приїхав із великим задоволенням, пригадав, хоча я тут грав недуже довго, дуже приємні враження про місто та людей, які тут мешкають. Я знаю, тут чудові вболівальники, які, дійсно, розуміють футбол та переживають за свою команду всім серцем. У мене про Луцьк тільки приємні враження.

Читайте также: Первая лига. "Волынь" - "Металлист 1925". Прямая трансляция
Популярные новости