Євген Яровенко: "Головний арбітр нас просто розмазав, утоптав нас в грязюку перед вболівальниками"

1302 16.11 2013   21:27
Фото - pfcalexandria.com.ua

Головний тренер охтирского «Нафтовика» Євген Яровенко - про поразку своеї команди в домашньому матчі з тернопільською "Нивою".

- З лідерами «Нафтовик» виглядає достойно і перемагає, а от з аутсайдерами проблеми. Чим Ви це можете пояснити?

- У мене напевно сьогодні вперше таке повне опустошення після цієї гри. Головний арбітр нас просто розмазав, утоптав нас в грязюку перед своїми вболівальниками. Я більше нічого не можу додати. В кінці першої половини першості арбітри нас чомусь ловлять на всьому. Інакше як зрозуміти, що за одні і ті ж порушення ми отримуємо жовті і червоні картки, а суперник ні. Я нічого не можу зрозуміти. А призначати пенальті в наші ворота, коли порушення було навпаки зі сторони суперника, це уже повний абсурд. Про яку кваліфікацію арбітражу можна говорити.

- Остання гра на нашому стадіоні, можна сказати прощальна з болільниками в цьому році. Напевно важко футболістам в психологічному плані і як зберегти моральний дух в колективі?

- Моральний дух зостанеться на тому ж рівні. Потрібно трохи відійти від цих потрясінь. Дуже важко хлопцям зараз. Я головному арбітру пропонував зайти в нашу роздягальню і подивитися на їх стан після цієї гри, від чого він відмовився. Я думаю, що футболісти в цій частині першості заслужили на повагу своєю грою. І мені не зрозумілі якісь-там склоки незрозуміло яких фанатів і за чиїм дорученням, які намагаються всіляко очорнити футболістів. Незрозуміло кому це вигідно. Де наші фанати, де наші вболівальники на останній грі осінньої частини першості? Де вони? Де їх підтримка команди в непростий для неї час. У нас фанати і вболівальники з’являються тільки тоді коли ми перемагаємо. А коли нам важко немає цих фанатів і вболівальників, а справжні вболівальники підтримують команду і у скрутний для неї час.

Популярные новости