Контрольний матч. "Олександрія" - "Славія" (Білорусь) 4:3

995 16.03 2013   09:35
Фото - pfcalexandria.com.ua

Свій останній спаринг на третьому навчально – тренувальному зборі ПФК «Олександрія» провів з білоруським клубом «Славія-Мозир». Рахунок гри 4:3 на користь олександрійців.

Першою атакою в матчі наші футболісти змогли відкрити рахунок, але в середині тайму білоруси відновили статус-кво, проте ще до перерви «Олександрії» вдалася ще одна результативна атака , і на перерву команди відправились з мінімальною перевагою наших земляків – 2:1.

На початку другого тайму олександрійці закріпили перевагу, забивши третій гол у ворота «Славії». Здавалося, що в цій зустрічі вже все вирішено, проте з цим не були згодні білоруси, які спочатку скоротили відставання в рахунку, а потім і взагалі зрівняли його. Врешті – решт, після третього пропущеного голу пройшло дві хвилини і ПФК «Олександрія» вже попереду. Вже після цього наші земляки мали змогу декілька раз збільшити перевагу, але до кінця зустрічі рахунок залишився незмінним.

Таким чином, ПФК «Олександрія» повертається додому з Туреччини на мажорній ноті і вже з понеділка буде продовжувати підготовку до першості в Олександрії.

Популярные новости