"Волинь" підписала Шаповала, Протасова, Бондаренка та ще п'ятьох гравців

2083 03.09 2020   15:37
Фото - fcvolyn.net

Новими футболістами "Волині" стали восьмеро гравців: Юрій Тетеренко, Владислав Шаповал, Віктор Хомченко, Андрій Ляшенко, Олександр Бондаренко, Антон Євдокимов, Євген Протасов та Максим Войтіховський, інформує офіційний сайт "хрестоносців".

Юрій Тетеренко – вихованець луцького футболу та ДЮФШ "Волинь". Також захищав кольори литовського "Атлантаса" та білоруського "Слуцька".

Владислав Шаповал – вихованець чернігівського футболу та тамтешньої "Юності". За "Волинь" виступав у юнацькій та молодіжній першостях України, згодом протягом майже трьох сезонів активно виступав за основну команду – у сезоні 2017-2018 провів за "Хрестоносців" першу частину чемпіонату та став найкращим бомбардиром "Волині" в Першій лізі, забивши 8 голів. Протягом останніх двох сезонів виступав за "Дніпро-1", з яким позаминулого сезону ставав чемпіоном Першої ліги.

Віктор Хомченко – ще один вихованець "Волині", який після виступів на юнацькому та молодіжному рівнях підпускався до основного складу "Хрестоносців" ще з 2013-го року та викликався до молодіжної збірної України. Після "Волині" виступав за львівські "Карпати", винниківський "Рух", краматорський "Авангард" та "Гірник-Спорт" з Горішніх Плавнів – в останньому клубі став найкращим бомбардиром команди після карантину, забивши у Першій лізі влітку 4 голи.

Андрій Ляшенко – ще один футболіст, який потрапив до академії "Волині" ще в дитячому віці і так само пройшов з командою усі щаблі росту до основного складу. Після Луцька виступав у Словаччині за тамтешню "Дунайску Стреду", львівський "Рух", а останнім клубом Андрія був "Каганат" із Киргизстану.

Олександр Бондаренко – досвідчений нападник, вихованець київської "Оболоні". На професійному рівні починав у "Оболоні-2" та вінницькій "Ниві", після чого декілька років виступав за першу команду "Пивоварів". З 2014 року й до кінця останнього сезону захищав кольори ковалівського "Колоса", якому допомагав із аматорського футболу піднятися до Прем’єр-ліги України.

Антон Євдокимов – вихованець донецького футболу. Виступав на юнацькому та молодіжному рівні за донецький "Металург", а пізніше – кам’янську "Сталь". Після цього грав у складі краматорського "Авангарда", "Черкащини" та рівненського "Вереса".

Євген Протасов – молодий вихованець мелітопольського футболу. Починав у юнацькій та молодіжній команді луганської "Зорі", а протягом останніх чотирьох років захищав кольори "Олександрії", в якій активно виступав за основний склад, а також викликався на навчально-тренувальні збори до молодіжної збірної України.

Максим Войтіховський – вихованець "Дніпра", в якому виступав в юнацькій та молодіжній команді, викликався до збірної України U-17, а також активно проводив із титулованою командою її останній сезон в Другій лізі чемпіонату України. Після цього виступав за "Чорноморець" та молодіжну команду донецького "Шахтаря". Літню частину Першої ліги провів знову-таки у "Чорноморці".

Популярные новости