"Металург" не має можливості виїхати на гру з "Рухом". Зустріч може не відбутися

3548 08.08 2020   21:04

МФК "Металург" звернувся до своїх вболівальників, ПФЛ та засобів масової інформації.

"У зв’язку з високим ігровим навантаженням, численними переїздами та відсутністю повноцінного тренувального процесу й відновлення футболістів, "Металург" повідомив ПФЛ, що не має можливості виїхати на гру з "Рухом", яка повинна відбутися 10.08.2020".

У листі, направленому ПФЛ та ФК "Рух", повідомляється наступне:

"Рішення ПФЛ про дату перенесеного матчу 22 туру з львівським "Рухом" надійшло у клуб безпосередньо в день гри з МФК "Миколаїв" 7.08.2020 о 15:30 і було прийнято без згоди обох клубів. Дев’ять годин, проведених в автобусі після гри по дорозі до Запоріжжя, не просто унеможливлюють процес відновлення й підготовки до матчу з ФК "Рух".

Клуб фізично не встигає забезпечити квитками до Львова футболістів та адміністрацію "Металурга", а також забронювати готель поруч зі стадіоном. Тому МФК "Металург" повідомляє, що не має можливості провести гру 10.08.2020 з ФК "Рух".

Зауважимо, що дорога до Львова із Запоріжжя забирає понад 20 годин, через що футболісти "Металурга" не матимуть можливості нормально підготуватися до вирішальної з турнірної точки зору гри проти ФК "Чорноморець" 13.08.2020.

За останні двадцять календарних днів наша команда провела у чемпіонаті сім матчів з роз’їздами. Якщо "Металург" не підніметься вище 15 місця, то футболістам доведеться грати ще два матчі плей-офф з інтервалом у чотири дні", - йдеться у повідомленні.

Популярные новости