"Полісся" залишили Задерецький та ще два гравці

2784 05.08 2020   21:44
Официальный сайт ПФЛ

За підсумками двох тижнів роботи на навчально-тренувальних зборах, тренерський штаб "Полісся" проводить перші кадрові зміни, інформує офіційний сайт клубу.

"Полісся" припинило співпрацю з півзахисником Дмитром Задерецьким, захисниками Євгеном Короховим і Олександром Мосіюком.

Поповнивши ряди "Полісся" у липні 2019 року, впродовж сезону 2019/2020 у другій лізі захисники "жовто-зелених" мали мінімальну кількість ігрового часу: Євген Корохов зіграв 13 матчів (279 хвилин), а Олександр Мосіюк взяв участь у 9 іграх (529 хвилин). Дмитро Задерецький був учасником 17 матчів "Полісся" (570 хвилин), у яких відзначився двома голами: переможним у домашньому протистоянні з "Діназом" та у домашньому матчі з "Буковиною".

Наразі у ФК "Полісся" продовжується селекційна робота, на перегляді знаходиться чотири гравці.

Окрім цього перепідписали контракт з клубом та продовжують підготовку до нового сезону захисники Олександр Бринько, Сергій Швець, Денис Притиковський, Андрій Власюк, нападники Денис Галенков та Ярослав Галенко, а також півзахисник Марат Даудов.

Нагадаємо, що діючі контракти з "жовто-зеленими" мають захисники Євген Кузнєцов та Ілля Повалій, а також воротар Марк Медведєв.

Популярні новини