"Агробізнес" зіграє з "Волинню" в Винниках, стадіон команди відсторонений УАФ

2401 22.07 2020   20:30

"Агробізнес" прийме "Волинь" в 26-му турі УПЛ в Винниках, а не на домашньому стадіоні в Волочиську. Як стало повiдомляє Sport Arena, УАФ відсторонив домашній стадіон "Агробізнесу" на невизначений термін, до моменту розгляду справи по почесному президенту клубу Олегу Собуцькому.

Дата розгляду справи по Собуцькому поки залишається невідомою. Вчора виконком УАФ задовольнив прохання почесного президента Агробізнесу зняти з нього обов’язки віце-президента асоціації на час розслідування.

Офіційною причиною перенесення місця проведення домашнього матчу Агробізнесу з Волинню є слабка робота служби безпеки стадіону в Волочиську в матчі 24-го туру проти Миная. Після закінчення поєдинку був побитий арбітр зустрічі Юрій Іванов, в чому звинувачують саме Собуцького.

Також рукоприкладство з боку почесного президента Агробізнесу було зафіксовано в суддівському рапорті. Сам фукціонер стверджує, що стримував людей від побиття арбітрів. Якщо вина Собуцького буде доведена, він може бути довічно усунений від футболу.

До кінця чемпіонату Агробізнесу залишилося зіграти три домашні матчі: проти Волині (24 липня), МФК Миколаїв (орієнтовна дата – 3 серпня) і Оболоні-Бровар (орієнтовна дата – 11 серпня).

Агробізнес після 25 матчів посідає четверте місце в турнірній таблиці Першої ліги, маючи в активі 47 очок.

Популярные новости