Офіційно: Іван Федик - новий головний тренер львівського "Руху"

7587 15.06 2020   16:22
Фото - ФК "Рух" Львов

На сьогоднішньому тренуванні Президент "Руху" Григорій Козловський представив команді нового наставника. Як повідомляє офіційний сайт клубу, ним став 32-річний фахівець Іван Федик.

Іван Федик добре знайомий вболівальникам "жовто-чорних". Минулого року Іван Зінонович працював у тренерському штабі "Руху" Леоніда Кучука асистентом головного тренера. Встиг зарекомендувати себе як висококваліфікований професіонал, тренер із сучасним баченням футболу, великий працелюб та поліглот.

Попри свій молодий вік (Івану Федику 32 роки) новий керманич "Руху" має чималий досвід роботи у професійному футболі. До роботи в "Русі" коуч працював у Академії ФК "Карпати" (2010-2012), "Севастополі" (2012-2013), "Краснодарі" (2013-2014), "Сталі" (2016-2017) та "Ростові" (2017-2018). Був асистентом Олега Кононова та багаторічним помічником Леоніда Кучука.

"Зізнаюсь, у мене були дещо інші плани щодо продовження кар’єри. Але у зв’язку з ситуацією, яка склалась у команді, недовго роздумував над пропозицією, вирішив допомогти. Для мене найбільша мотивація – це необхідність добитися результату. Ця мотивація об’єднує як весь тренерський штаб, так і футболістів. Під час зимових зборів командою була проведена дуже хороша робота. Багатьох гравців я вже добре знаю. Попереду чемпіонат, вивчаємо всіх суперників, тренерський штаб працює. Перша гра з "Агробізнесом", але для нас кожен матч як вирішальний", - прокоментував подію сам Федик.

Нагадаємо, що консультантом команди призначено Мирона Маркевича.

Читайте также: Мирон Маркевич: "В мене зараз багато часу, то чому б не допомогти "Руху"?"

Популярные новости