"Інгулець" та "Минай" примирилися - Поворознюк та Кополовець провели плідну розмову

3455 13.06 2020   12:15
Официальный сайт "Ингульца"

Клуби першої ліги - "Інгулець" та "Минай" примирилися і знайшли спільну мову, інформує пресслужба "Інгульця". Керівники цих клубів - Олександр Поворознюк і Михайло Кополовець в телефонному режимі провели плідну розмову, результатом якої стала мирова угода. Михайло Михайлович вибачився за деякі речі, оприлюднювати які сьогодні вже немає сенсу. Олександр Григорович, в свою чергу, підтримав ініціативу закарпатської сторони. Всі розбіжності між клубами залишилися в минулому.

- І "Інгулець", і "Минай" - це клуби, що представляють невеликі населені пункти. У обох завдання розвивати футбол в регіонах, дарувати радість уболівальникам. Заочне змагання в епістолярному жанрі залишилося в минулому. Сьогодні думки всіх клубів першої ліги ПФЛ виключно про футбол. "Інгулець" і "Минай" - не виняток. Все вирішиться в чесній та безкомпромісній боротьбі на футбольному полі. До рестарту сезону 2019/2020 року залишилося трохи більше тижня. І нехай переможе найсильніший, - йдеться у заяві "Інгульця".

- Ми поспілкувались в телефонному режимі з керівництвом "Інгульця" та розставили крапки над "і". Так, було наговорено багато, але ми нормально поговорили і вичерпали цей конфлікт. Багато чого було сказано на емоціях! Зрозумійте, ми люди футболу! Ми живемо цим. Спочатку карантин, потім оці незрозумілі ігри ПФЛ. У кожного з нас є амбіції, але і "Минай", і "Інгулець" за здорову спортивну боротьбу. За те, щоб виявити сильнішого на футбольному полі. На полі ми суперники, а за ним у нас спільна мета – це розвивати футбол в Україні, радувати вболівальників, давати можливість дітям займатися футболом. Тому сваритися нема для чого. Ми примирились і побажали успіхів один одному. Сподіваюся, обидва клуби його досягнуть. Давайте вже нарешті грати у футбол, - зазначив спортивний директор "Минаю" Михайло Кополовець.

Читайте также: Ігор Циганик: "Мій прогноз: Перша і Друга ліги зафіксують ті результати, які є на цей момент"

Популярные новости