Олександр Поворознюк: "Не догравати сезон у Першій лізі буде злочином проти всього українського футболу"

3193 06.06 2020   23:29
Фото - Денис Руденко, Footboom

Президент "Інгульця" Олександр Поворознюк перед засіданням виконкома УАФ, який повинен остаточно вирішити питання догравання чемпіонату у Першій лізі, озвучив позицію клубу.

- Ми грали товариську гру із запорізьким "Металургом" і ми сиділи з президентом цього клубу разом. Йому хтось подзвонив з виконкому і сказав, що рішення не буде. Він не сказав хто дзвонив, сказав, що скоро ми всі дізнаємося. Йому повідомили, що рішення буде прийнято - не догравати сезон, так що можна не готуватися.

Я, якщо чесно, в це не вірю. Прийняти рішення не догравати найцікавіший за всю історію сезон у Першій лізі, мені здається, у делегатів не вистачить сміливості. Позиція, яку зайняв Павелко мені дуже подобається - він за те, щоб чемпіонат був дограний.

Навіть з огляду на ситуацію в "Карпатах", вища ліга дограє сезон - сказав Павелко. Чому він не зробив такой ж заяви по Першої лізі, я не знаю.

Я вважаю, що не догравати сезон у Першій лізі буде злочином проти всього українського футболу. Якщо буде прийнято рішення зупинити чемпіонат, буде багато судових позовів і з нашого боку в тому числі, - цитує Поворознюка телеканал "Футбол".

Нагадаємо, що у Києві відбулися чергові збори Ради ліг ПФЛ. В ході зборів клуби Першої ліги проголосували за відновлення чемпіонату і його догравання за регламентом та відповідно до медичного протоколу. Тепер це рішення має затвердити Виконком УАФ.

Читайте также: Олександр Поворознюк: "Мені скидали відео з ресторану, де "Рух", "Волинь" і "Минай" відзначають вихід до УПЛ"
Популярні новини