Олег Синиця: "Правильним буде - дотримуватись Регламенту"

2396 30.05 2020   11:17
Фото - ФК "Рух" Львов

В очікуванні відновлення чемпіонату у першій лізі півзахисник "Руху" Олег Синиця у коментарі медіацентру "жовто-чорних" розповів про підготовку команди та згадав минулі спаринги з "Шахтарем" та "Динамо".

- Олеже, триває третій тиждень підготовки команди до відновлення чемпіонату у першій лізі. Оціни, в яких кондиціях перебуваєш ти та твої партнери?

- Справді, ми вже деякий час займаємось, але не скажу, що набрали найкращу форму. Для того щодня і викладаємось на тренуваннях, аби вийти на максимум.

- Минулого тижня "Рух" провів спаринги проти українських грандів - "Динамо" та "Шахтаря". Наскільки інформативними були ці поєдинки?

- Завжди приємно грати з такими суперниками. Адже коли грає проти сильних команд, сам стаєш сильнішим. Вважаю, нам поталанило, що врешті вдалося зіграти з цими клубами.

- Який фідбек отримала команда від тренерського штабу після цих поєдинків? На чому особливо акцентував свою увагу головний тренер "Руху"?

- Головний висновок такий: нам потрібно швидше працювати з м’ячем. Робити і в тому числі приймати рішення на полі якомога швидше. Тому над цим і стараємось працювати.

- Минулого тижня на Раді ліг більшість клубів першої ліги проголосували за те, щоб не продовжувати чемпіонат. Як ти і твої партнери сприйняли цю новину?

- Від нас, футболістів, у цій ситуації мало що залежить. Приймемо будь-яке рішення, яке винесуть, і грати будемо так, як вирішать. Вважаю, що правильним рішенням буде дотриматись Регламенту. Оптимально, щоб всі команди взяли участь у дограванні чемпіонату, як і починали сезон. І вже за підсумками всіх матчів подивимось, хто переможе.

- В емоційному плані наскільки турбує невизначеність щодо дати відновлення чемпіонату у першій лізі?

- Звісно, важкувато, невідомо, коли буде початок, постійно різні новини з’являються… Але ми, гадаю, будемо готовими до початку чемпіонату на 100 відсотків.

Читайте также: "Рух" не голосовал в опроснике ПФЛ

Популярные новости