Владислав Улянченко: "Життя без футболу - не життя"

2664 16.05 2020   11:27

Пресслужба "Оболоні-Бровар" представляє вашій увазі інтерв’ю з молодим і талановитим, енергійним і завжди усміхненим півзахисником "пивоварів" Владиславом Улянченко.

– Як для тебе пройшов час на карантині?

– Час на карантині йшов дуже довго, ми тільки прилетіли з Туреччини й одразу закрили кордони та розпустили нас. Було достатньо часу засумувати за футболом і зрозуміти для себе, що життя без футболу – зовсім не життя!

– Чи було важко психологічно?

– Психологічно було дуже складно майже два місяці сидиті вдома та два рази на тиждень виходити в магазин. Наша сім’я дуже відповідально віднеслась до карантину.

– Розкажи, як потрапив у футбол?

– Я родом з Вінниці й до 15-ти років грав за місцеву "Ниву" на Першість ДЮФЛУ, під керівництвом Загорулька Миколи Миколайовича та Дусанюка Олександра Васильовича.

– Як ти прийшов в "Оболонь-Бровар"?

– Приїхав з Вінниці на перегляд до "Оболоні-Бровар-2", яка грала в чемпіонаті Київської області під керівництвом Юрія Івановича Загороднього та Валерія Володимировича Іващенка. Я був там наймолодшим гравецем в команді. У складі "пивоварів-2" грали гравці з 1994 року народження та старші. Тренери повірили в мене та давали шанси проявити себе. Згодом пройшло менше року, як Сергій Вікторович Солдатов та Олег Миколайович Мазуренко запросили мене на зимовий турнір "Arsenal cup". Я добре себе проявив та мене забрали повністю на тренувальний процес до першої команди, я дуже вдячний президенту Олександру В’ячеславовичу Слободяну та тренерському штабу за цей шанс!

– Хто ще з твоїх однолітків потрапив у великий футбол?

– З моїх однолітків потрапили до професійного футболу Олег Остапенко та Віктор Циганков.

– Який твій найбільш пам‘ятний матч у футболці "Оболоні-Бровар"?

– Найбільш пам’ятний матч для мене – це гра в першому колі цього сезону проти "Минаю". На мою думку, це був найбільш видовищний матч "Оболоні-Бровар" за розвитком гри та по драматургії матчу.

– Президент "пивоварів" Олександр Слободян назвав тебе нашим "оболонським Маскерано" чи це тобі лестить?

– Мені дуже приємно, що Олександр В’ячеславович мене порівнює з Маскерано. Я докладу всі зусилля, щоб виправдати це порівняння та буду намагатись досягти тих досягнень, що досяг Маскерано.

– Три гравці на яких ти хочеш бути схожим?

– Мені дуже сильно імпонує Артур з "Барселони", в нього нестандарте мислення та дуже креативна гра. Звісно ж, до вподоби Маскерано, вражає його самовіддача та бійцівський характер – йому заздрили всі гравці світу! А також Н’Голо Канте, в цієї людини взагалі два серця та четверо легень.

– Хто за тебе особисто вболіває?

– За мене вболіває моя сім’я, мої друзі та моя дівчина. Дуже вдячний їм, що вірять в мене.

– Владе, хто найбільший жартівник у команді та розкажи якийсь футбольний "горбиль"

– Найбільші жартівники та люди, які розуміють жарти – це наші масажисти. Без них не було б тієї сімейної атмосфери, що панує зараз в колективі. У нас "горбилі" не для преси, в команді, скажемо так, дорослий гумор.

– Що б ти побажав нашим вболівальникам?

– Я бажаю нашим вболівальникам вірити в нас до кінця, адже ми команда яка робить результат з 85-ї + хвилини, за що просимо вибаченя за їх нервову систему.

Читайте также: Перше тренування "Оболоні-Бровар": як це було

Популярные новости