Олег Мазуренко: "Сподіваюся, в найближчому майбутньому на матчі "Оболоні Бровар" приходитимуть по 10 000 вболівальників"

2055 03.05 2020   21:33
Официальный сайт "Оболони-Бровар"

Головний тренер ФК "Оболонь Бровар" Олег Мазуренко вважає, що найближчим часом уболівальники підуть на стадіон.

- Сподіваюся, що в найближчому майбутньому на стадіон "Оболонь-Арена" приходитимуть щонайменше по 10 000 вболівальників на матчі. Насправді, не можу сказати, чому люди не ходять на футбол. Напевно, тут багато факторів впливають. Можливо, деяким людям просто зараз не до футболу, враховуючи складну ситуацію в Україні.

Можливо, рівень українського футболу не влаштовує вбоілвальників. Переконаний, що обов'язково потрібно працювати з уболівальниками та дорожити кожним фанатом. Потрібно створювати всі найкращі умови для наших вболівальників та залучати їх на стадіони. Якщо в цьому напрямку не працювати, то ситуація не зміниться.

У "Оболоні Бровар" хорошого рівня стадіон, з прекрасною інфраструктрурою. Звісно, можна згадувати відвідуваність на "Донбас арені", проте це були інші часи. На жаль, ситуація в країні змінилася. Раніше, скажімо, на матчі "Оболоні" з "Шахтарем" збирався повний стадіон, тоді була дуже цікава Прем'єр-Ліга. Люди жили футболом, їм було цікаво ходити на стадіони.

Це досить болюча тема. Потрібно робити усе можливе, щоби повернути вболівальників на футбольні матчі, адже футболісти грають насамперед для глядачів. Якщо немає вбоілвальників, то такий футбол вважається мертвим.

Читайте также: Олег Мазуренко: "Март нам закрыли 100%, пока разговоров о снижении не было"

У разі, коли "Оболонь Бровар" підвищиться у класі, тоді на наших домашніх матчах буде заповнений стадіон, особливо коли гратимемо з грандами українського футболу. Хочу привести один показовий приклад. Мені випала нагода відвідати гру збірної України проти Португалії. Вважаю, що завдяки несамовитій підтримці вболівальників наша збірна змогла перемогти іменитого суперника.

На НСК "Олімпійський" була неймовірна атмосфера, глядачі гнали футболістів уперед. За п'ять — десять хвилин до початку матчу знав, що наша збірна обов'язково переможе, адже хлопці не могли підвести вболівальників. Коли всі підняли флаг України, заспівали гімн, то пішли мурахи поза шкірою. Якщо вболівальники відвідуватимуть матчі, а футболісти з максимальною відповідальністю ставитимуться до своєї роботи, то від цього виграє увесь український футбол, - зазначив Мазуренко в інтерв'ю пресслужбі ПФЛ.

Популярные новости