"Минай" допоміг лікарям Ужгородської райлікарні

2218 25.04 2020   09:07
Facebook

"Минай" завдяки підтримці президента клуба Валерія Пересоляка продовжує допомагати лікарям, які перебувають на передовій небезпечної боротьби із пандемією коронавірусу COVID-19 на Закарпатті.

Як відомо, тільки в Ужгороді 30% хворих на коронавірус - саме медики. А все через нестачу засобів індивідуального захисту.

У зв’язку з цим представники Дитячо-юнацької спортивної школи та Академії "Минаю" передали чергову партію засобів індивідуального захисту та необхідні медикаменти лікарям Ужгородської районної клінічної лікарні.

Нагадаємо, що це не єдина волонтерська акція нашого клубу. Представники "Минаю" раніше вручали важливі засоби індивідуального захисту для лікарів обласної клінічної інфекційної лікарні та тій же Ужгородській районній лікарні.

Окрім цього, "Минай" та їх президент Валерій Пересоляк в рамках волонтерської ініціативи #не будь байдужим безкоштовно роздавали пакети з продуктами та засобами індивідуального захисту мешканцям, які знаходяться в "зоні ризику". Мова про пенсіонерів, людей з обмеженими можливостями, малозабезпечені сім’ї, ветеранів бойових дій тощо.

Читайте также: Василь Пиняшко: "Ходимо бігати в ліс"

Популярные новости