Костянтин Коваленко: "Готовий грати за "Оболонь-Бровар" безкоштовно"

1564 14.04 2020   20:05
ФК "Оболонь-Бровар"

Лідер "Оболоні-Бровар" Костянтин Коваленко в інтерв'ю телепрограмі "Україна футбольна" (ведучий - Анатолій Янголь) розповів, чим займається на карантині, а також заявив про те, що готовий піти на зниження зарплати, якщо це буде потрібно.

"Дуже незвичайна ситуація для всіх людей. Все підлаштовуються, як можуть. Ми все спочатку взялися за вивчення епідеміології. Десь днів п’ять вивчаєш всю цю ситуацію: як, звідки пішли всі ці віруси. Однак потім кожен день проходить і ти все менше звертаєш на це увагу. Для футболіста найважливіше в цій ситуації - відчути взагалі цінність футболу.

Зараз, коли ми самі бігаємо, займаємося фітнесом, все ж подумки перебуваємо на футбольному полі, хочемо грати. Саме в такій ситуації цінуєш футбол ще більше.

Скорочення зарплат? "Оболонь-Бровар" - дуже прекрасна команда, і це велика честь грати за цей колектив навіть безкоштовно. Це не проблема. За всю історію клубу наш президент дуже пунктуально відноситься до фінансових питань. Будь-яке рішення президента будемо виконувати", - сказав захисник киян.

Читайте также: Фотофакт. "Мастер-шеф" Александр Гуськов

Популярные новости