Олександр Чижевський: "Відбутися може все що завгодно - остаточне рішення ухвалюватиме президент"

1704 25.03 2020   18:14
Фото - Денис Руденко, Footboom

Головний тренер "Агробізнесу" Олександр Чижевський розповів у програмі ПФЛ "Україна футбольна" про завдання перед командою на весняну частину сезону у світлі відсутності амбіцій підвищитися у класі.

- В одному з інтерв'ю ви сказали, що не підете працювати в команду, де немає амбітних планів. Агробізнес зараз є одним із лідерів Першої ліги, проте почесний президент клубу Олег Собуцький зазначив, що у команди немає планів виходити до Favbet Ліги у зв'язку з неготовністю інфраструктури. З якою мотивацією підходите до весняної частини чемпіонату? Як налаштовуватимете гравців?

- Звісно, вже розмовляли з футболістами, адже вони задавали багато питань з цього приводу. Наше завдання — виходити і перемагати у кожному матчі. Про це і домовилися з хлопцями. У першу чергу, футболіст повинен сам себе мотивувати і ставити перед собою амбітні завдання.

Адже на кого звертають найбільшу увагу? На тих гравцях, які разом зі своєю командою знаходяться у верхній частині турнірної таблиці. Думаю, що кожен футболіст хоче грати у Favbet Лізі. Для цього треба постійно працювати над собою, зростати у професіональному плані, а твоя команда щоб була у числі лідерів.

- Напевно, зараз вже можна говорити про підготовку команди до наступного сезону?

- Не знаю, яке місце "Агробізнес" посяде за підсумками цього чемпіонату, але ми хочемо розташовуватися якомога вище. Для цього потрібно виходити на кожну гру і досягати максимального результату. Апетит приходить під час їжі. Відбутися може все що завгодно - остаточне рішення ухвалюватиме президент. Наше завдання — грати і перемагати.

Відзначу, що ми постійно підшукуватимемо гравців, які зможуть підсилити команду. Будемо запрошувати новачків на окремі позиції. Для нас головне не кількість, а якість. Кожен новий гравець має бути сильніший за тих хлопців, які у нас зараз є.

Награватимемо склад не на один сезон. Все залежить від завдання, які поставить Олег Собуцький. Наголошую, разом з хлопцями прагнемо прогресувати, це вкрай важливо для нас. Перемоги додають впевненості гравцям. Якщо досягатимемо позитивного результату і знаходитимемося у верхній частині таблиці, то хлопці більш впевнено себе почуватимуть і це нам допоможе у майбутньому, - сказав Чижевський.

Популярные новости