Ернест Астахов повернувся у "Кремінь"

1902 20.03 2020   20:05
Фото - fckremen.com

"Кремінь" підписав контракт із 21-річним захисником Ернестом Астаховим, інформує офіційний сайт клубу. Новачок встиг зіграти у контрольному матчі з "Вікторією" та разом з командою готувалися до першого матчу з "Минаєм". Пандемія з коронавірусом вносила щохвилини свої корективи: спочатку матч планували без глядачів, а згодом чемпіонат поставили на паузу.

- Команда стежила за епідемією і десь ми відчували, що все йде до паузи. Рішення про призупинення чемпіонату для нас не було несподіванкою. Підтримувати форму буду обов'язково, плюс у мене є програма по якій буду готуватися. Звичайно погано, що не працюють спортзали, але якось будемо замінювати. Так що буду намагатися підійти до сезону якомога у кращій формі, - сказав Астахов.

Нагадаємо, що Ернест виступав за "Кремінь" у цьому сезоні й у жовтні покинув команду за обопільною згодою сторін.

Восени позаминулого року на матчі з "Миром" отримав серйозну травму й покидав поле на плечах лікаря. Футболіст переніс операцію й тривалий час проходив реабілітацію.

На поле Ернест вийшов вже наприкінці зимових зборів "синьо-білих". А вже весною після гри з криворізьким "Гірником" його викликали до студентської збірної України, де збірна в Італії зіграла на Всесвітній універсіаді.

Популярные новости