"Рух" через коронавірус достроково повернувся з турецьких зборів (Фото)

2752 15.03 2020   19:23
Фото - ФК "Рух"

Після насиченого місяця турецьких зборів "Рух" прибув в Україну. Авіарейс зі Стамбулу з делегацією команди приземлився в аеропорту ім. Данила Галицького у неділю близько 9-ої ранку.

Нагадаємо, повернення з турецьких зборів відбулось на два дні раніше запланованого терміну. Зміни у графіку перебування команди в Туреччині зумовлені з закриттям авіасполучень Україною, які вступають у дію з вівторка, 17 березня. Відтак, вчора, одразу після спарингу з "Прикарпаттям", команда повернулась до готелю в Белеку, і, відпочивши та спакувавши речі, відправилась автобусом в Анталію, звідки пізно вночі і взяла курс на Стамбул.

Попри насичену суботу, дві пересадки, нічний переліт та захисні маски під час проходження паспортного контролю, "рухівці" випромінювали позитив від повернення на Батьківщину. Сили та емоцій гравцям додавав і той факт, що невдовзі зустрінуться зі своїми родичами та друзями.

В понеділок тренерський штаб надасть футболістам вихідний, а вже у вівторок, 17 березня, команда знову збереться разом, аби продовжити підготовку до весняної частини чемпіонату.

Читайте также: "Рух" в Туреччині: маска Заставного, шалені емоції Марушка, бокс Брікнера

Источник: ФК "Рух"
Популярные новости