Станіслав Куліш: "Приблизно п’ять команд ставлять собі за мету підвищитися у класі"

2308 03.03 2020   20:46
Фото - fcvolyn.net

Новачок "Волині" Станіслав Куліш поділився враженнями з клубною пресслужбою від матчу з мінським "Динамо" (2:3), в якому він відрив лік своїм голам за "хрестоносців", розповів про адаптацію, а також виокремив конкурентів луцької команди у весняній частині сезону.

— Станіславе, поділіться враженнями від матчу з мінським Динамо менш як за місяць до відновлення змагань ПФЛ?

— Наша команда зробила хорошу роботу на цьому етапі підготовки. Ще збори не закінчилися і у нас є час вдосконалити свою гру. Щодо гри, то на початку матчу у нас була невелика перевага, але в цілому гра була рівною. На мою думку, ми не заслуговували на поразку, проте, ми повинні дивитися на свою гру і намагатися виправляти помилки, щоб прогресувати від матчу до матчу.

— Можете згадати свій забитий м’яч?

— У тому епізоді необхідно відзначити розрізну передачу у виконані Олександра Климця. Я першим дотиком м’яч обробив, і після мого удару влучив у гравця білоруської команди і залетів у ворота. Фортуна у тому моменті була на моєму боці, проте без такого зручного асисту Климця не зміг би забити.

— Наскільки складно було адаптуватися в новому колективі?

— Багато часу на це мені не знадобилося, у команді дуже тепло прийняли. У "Волині" панує чудова атмосфера всередині колективу і з цим взагалі ніяких проблем не було. Задоволений, що маю можливість грати за "Волинь". У мене уже є досвід виходу до Прем’єр-Ліги з "Дніпром-1". Сподіваюся, що з "Волинню" також зможемо це зробити. Вірю, що у нас все вийде. Всі у команді дуже хочуть грати у Favbet Лізі.

— Як вважаєте, хто є головним конкурентом "Волині" у весняній частині сезону?

— Зараз у Першій лізі багато амбітних та сильних команд. Можу виділити "Рух", "Інгулець" та інші колективи. На мою думку, приблизно п’ять команд ставлять собі за мету підвищитися у класі. Очікуємо на неймовірну конкуренцію. Думаю, що боротьба триватиме до останнього туру. Зараз навіть не думаю про те, що не зможемо вийти до Favbet Ліги. Вірю, що у нашої команди все вийде.

— Що у вас не склалося з попереднім клубом "Дніпром-1"?

— Дуже складно відповісти на це питання. Напевно, я дещо недопрацював. Можливо, тренерський штаб хотів бачити у своїй команді більш швидкого нападника. Це питання більше до тренерів. Це футбол і в ньому виживає найсильніший.

— У луцькій Волині найбільше м’ячів забивають крайні півзахисники. Наприклад, Денис Кожанов. Кого вважаєте своїм конкурентом на позиції нападника?

— Денис вже протягом двох сезонів поспіль багато забиває. Намагатимуся забити якомога більше м’ячів і принести користь своїй новій команді. У кожному матчі гратиму на максимум своїх можливостей. Сподіваюся, що всі гравці групи атаки забиватимуть і допомагатимуть один одному. Здорова конкуренція піде лише на користь команді.

Популярные новости