"Рух": підготовка до зустрічі з "Шерифом"

1687 16.02 2020   13:17
Официальный сайт "Львова"

Сьогодні, 16 лютого, в день товариського матчу проти тираспольського "Шерифа" "Рух" провів передігрове заняття на території готельного комплексу в Сіде, інформує прес-служба клубу.

Зазначимо, спаринг з "Шерифом" розпочнеться о 16:00 за київським часом. За традицією, яка повелася ще з львівських зборів, наставник "Руху" Юрій Бакалов планує надати у матчі ігровий час всім футболістам, відтак, кожен з таймів "жовто-чорні" зіграють різними складами.

Нагадаємо, вчора "Рух" провів два заняття. На першому з них, після нетривалої розминки та бігових вправ "жовто-чорні" розділились на три групи, в яких відпрацьовували позиційний відбір та вихід з-під пресингу. Згодом - виконували роботу на координацію та працювали з м’ячами. Завершилося ранкове тренування легкою заминкою, після якого на гравців чекало відновлення у джакузі, наповненим льодом.

Після обіду та відпочинку львів’яни відправилися на вечірнє заняття. Основний акцент тренерський штаб "Руху" приділив ігровим напрацюванням. Спершу "жовто-чорні" провели імпровізований матч із нотками гандболу, коли треба було контролювати м’яч руками, а забивати – головою.

Читайте также: Юрій Бакалов: "Такий гравець, як Максим Білий додасть захисту "Руху" солідності"

Популярные новости