Офіційно: Дмитро Козьбан - гравець ФК "Агробізнес"

1652 11.02 2020   17:05
Фото - fcab.com.ua

Як і повідомляв FootBoom, нападник Дмитро Козьбан продовжить кар'єру у "Агробізнесі". Сьогодні, 11 лютого, сторони підписали контракт, деталі якого не розголошуються.

Грати у футбол розпочав у рідному Краматорську (Донецька область), перший тренер — Микола Гумський. Продовжив навчатися у Боярці під Києвом. Там Дмитро й розпочав свою професіональну кар'єру в місцевому "Інтері". У 17 років перейшов у клуб Першої ліги ФК "Львів" і відразу став срібним призером турніру, допомігши львів'янам пробитися в елітну українську лігу.

Наступними його клубами були "Княжа" (Щасливе), "Нафком" (Бровари) та "Нива" (Вінниця), із якою він виграв Умбро Кубок Ліги, забивши один із голів у фіналі. Після двох років, проведених у Вінниці, Козьбан на початку 2012 року перейшов у першоліговий краматорський "Авангард".

9 липня 2013 року Дмитро Козьбан підписав контракт із луцькою "Волинню". 1 серпня 2016 року офіційно залишив луцький клуб.

18 серпня 2016 року офіційно став гравцем рівненського "Вереса". Протягом сезону зіграв у 28 матчах і забив 3 голи, допомігши команді зайняти третє місце і вийти в Прем'єр-лігу.

4 липня 2017 року підписав контракт з польським клубом "Мотор" (Люблін), відіграв закордоном сезон 2017/18.

Читайте также: Дмитрий Козьбан продолжит карьеру в "Агробизнесе"

У наступном сезоні повернувся у "Волинь", де зіграв 26 матчів та забив п’ять м’ячів.

В поточному сезоні 2019/20 Дмитро перейшов у "Кремінь" у кінці вересня. У дев’яти матчах форвард відзначився шість разів. Особливо вдалим для футболіста матч саме проти "Агробізнеса", в якому відзначився хет-триком, ставши кращим гравцем туру.

Дмитро залишив "Кремінь" 4 лютого 2020 року.

Популярные новости