Офіційно: Дмитро Сартіна - гравець "Минаю"

3911 07.02 2020   09:15
Официальный сайт "Миная"

"Минай" підсилився, підписавши чергового новачка у зимове міжсезоння - ним став захисник Дмитро Сартіна, інформує прес-служба клубу. Це вихованець закарпатського футболу, який останні чотири роки грав у МФК "Миколаїв".

Нагадаємо, 27-річний Дмитро Сартіна народився в Ужгороді і саме у місцевій СДЮШОР навчався футболу. У 16-річному віці його до себе забрав донецький "Шахтар" і через рік він підписав перший професійний контракт. За основну команду не зіграв жодного матчу, а ігрову практику набирав у фарм-клубі – "Шахтарі-3".

Основну ігрову кар’єру Дмитро Сартіна провів у "Миколаєві". За "корабелів" зіграв 67 матчів у Першій лізі, де забив 5 голів. Був завжди твердим гравцем основи. Щоправда, за "Миколаїв" грав з перервою – сезон 2017/2018 провів у "Оболонь-Броварі". Тепер – він футболіст команди із Закарпаття, за яке, до речі, ніколи не грав.

Що цікаво, Дмитро грав проти "Минаю" лише раз – осінню 2018-го в рамках 1/16 Кубка України на нашому стадіоні, коли закарпатці виграли 3:1. В матчах, коли наші команди зустрічалися в Першій лізі, Сартіна участі не брав через різні причини: травма та перебір жовтих карток.

Читайте также: Офіційно: Володимир Доронін - гравець "Минаю"
Популярные новости