Товариський матч. "Інгулець" - "Олександрія" (U-21) 3:1. Прем'єрний Бартуловича

2105 06.02 2020   18:04

6 лютого 2020 року. Олександрія

"Інгулець" (Петрове) - "Олександрія" U-21 3:1

Голи: Коробка, 48, Бартулович, 81 (пен.), Козак, 83 - Глоба, 16

"Інгулець" (1-й тайм): Льопка, Балан, Кучеренко, Синьогуб, новачок, Марчук (Лобода, 34), Загальский, Щедрий, Коваленко, Мішуренко, Сула; (2-й тайм): Шуст, Павлов, Ковальов, Фатєєв, Квасний, Запорожець, Козак, Бартулович, Лупашко, Коробка, Січінава

У другому контрольному матчі року, який з технічних причин було перенесено до Олександрії, "Інгулець" здобуває вольову перемогу над командою "Олександрія" (U-21), повідомляє прес-служба петрівського клубу.

Традиційно для цього періоду зборів тренерський штаб визначив різні склади для кожного тайму. Вже на 16-й хвилині матчу гравці "Олександрії" змусили Романа Льопку діставати м'яч з сітки воріт, тож перший тайм завершився з рахунком 1:0 на користь суперника. Але вже на початку другого тайму на 48-й хвилині Володимир Коробка зрівнює рахунок. Новачок команди Младен Бартулович на 81-й хвилині з пенальті виводить "Інгулець" вперед, а на 83-й Олександр Козак закріплює перевагу "жовто-червоних".

Читайте также: Олександр Поворознюк: "Вакуленко мені дзвонить, я йому даю умови, а він домовляється з іншими клубами. Є такі люди підлі"

Популярные новости