Олександр Бандура: "Над пропозицією "Руху" довго не роздумував, хоча це й команда Першої ліги"

1438 30.01 2020   21:36
Фото - ФК "Рух"

Голкіпер "Руху" Олександр Бандура прокоментував перехід у львівський клуб.

"Над пропозицією "Руху" довго не роздумував, рішення прийняв одразу. Не зважав на те, що клуб виступає в Першій лізі України, адже в команди дуже великі амбіції і перспективи. Хочеться стати частинкою великого проекту під назвою "Рух". Так, здавалось би, зробив крок назад, адже перейшов у нижчий дивізіон, але я вірю, що з цією командою ми зробимо три кроки вперед.

Керівництво і тренер "Львова" пішли мені назустріч й надали статус вільного агента. Працював вже раніше з Юрієм Бакаловим. Мені подобається його філософія, підхід до справи, як на футбольному полі, так і в житті. Надзвичайно приємно з ним працювати.

З "Рухом" я тренуюся лише три дні, відтак, поки ще важко сформулювати остаточне враження про команду, але вже зараз можу сміливо сказати, що організація роботи тут на найвищому рівні - все структуровано, будується академія, класні поля.

Двічі приходив на стадіон дивитися домашні матчі "Руху", але ретельно не стежив за грою "жовто-чорних". В будь-якій команді – велика конкуренція. Потрібно багато працювати і доводити свій клас. Все буде добре", - цитує Бандуру офіційний сайт "Руху".

Читайте также: Офіційно: Олександр Бандура - гравець "Руху"

Популярные новости