"Минай" в Угорщині мінімально поступився "Кішварді"

1681 17.01 2020   18:29
Официальный сайт "Миная"

"Минай" провів другий спаринг під час зимової підготовки до відновлення сезону, в якому поступився угорській "Кішварді" (0:1), інформує прес-служба клубу.

Грати матч з "Кішвардою" довелося у густий туман, який явно не допомагав футболістам. З плюсів - гра відбувалася на натуральному трав’яному полі. "Минай" демонстрував на такому полі хорошу гру: контролював м’яч, вміло пресингував, працював без м’яча та створював моменти. Могли забити Гегедош, Допілка після розіграшу кутового, не один шанс мав Маїк. Відзначився Кіча, але його гол не зарахували через офсайд.

Непогане враження справляли і потенційні новачки. Один з них теж ледь не відзначився голом. "Минай" не забив, а ось господарі – так. Вони вміло реалізували контратаку на 62-й хвилині. До речі, одним з асистентів забитого м’яча був закарпатець Віктор Гей.

Незважаючи на результат, за словами представників тренерського штабу команди цей матч можна оцінити позитивно. "Минай" грав під серйозними навантаженнями, без звичної свіжості в ногах, і у такому стані продемонстрували непоганий футбол. Це додає позитивних емоцій в рамках підготовки до весняної частини чемпіонату. Наступний товариський матч "Минай" проведе вже завтра, 18 січня, – в Дебрецені, теж з командою вищої ліги Угорщини.

Читайте также: "Минай" поступився в Угорщині, пропустивши від українця

Популярные новости