"Волинь" вийшла з відпустки: у планах Туреччина та спаринги

1760 14.01 2020   14:54
Фото - Волынь

Півтора місяці відпочинку – і ось футбольний клуб "Волинь" знову в зборі! Як і торік, команда влаштувала футзальний турнір, який цього разу зветься Кубком Валентина Кошельника. Окрім "Волині" та "Волині" U-19 за головний трофей змагаються і команда тренерського штабу "Волині", а також чинні чемпіони Луцька з футболу – команда "ППМ", інформує офіційний сайт клубу.

З 11 по 13 січня команди відіграли груповий етап. В напруженій боротьбі в усіх трьох поєдинках здобула перемогу команда "Волинь-Адміністрація". Тренери різних команд "Волині" переграли "Волинь" U-19 (5:3), "Волинь" (8:4) та "ППМ" (4:3). У матчі за другу сходинку в групі останнього дня змагань основна команда "Хрестоносців" після 0:2 зуміла зробити "камбек" у протистоянні з юнацьким колективом (4:3). 14 січня команди зіграють півфінали змагань (тренери знову екзаменуватимуть "ППМ", а основа та юнаки знову зустрінуться між собою), а 15 січня о 12:00 зіграють фінал турніру.

Разом із тим, стало відомо про міжсезонні плани нашої команди. Уже 20 січня "Волинь" збирається на перший збір, який продовжиться до 20 лютого в Луцьку з виїздами на спаринги. Інформація про контрольні поєдинки з’явиться на нашому сайті згодом. А вже 20 лютого "Хрестоносці" вилетять до Туреччини, де займатимуться до 15 березня на закордонному навчально-тренувальному зборі.

Нагадаємо, весняну частину сезону за планом "Волинь" розпочне 22 березня виїзним протистоянням із одеським "Чорноморцем".

Популярные новости