"Агробізнес" повідомив плани на зимове міжсезоння

1759 11.01 2020   10:57
Фото - Денис Руденко, Footboom

Як і планувалося після закінчення лінньо-осінньої частини сезону, Агробізнес вийде з відпустки 20 січня, інформує офіційний сайт клубу.

Перший етап підготовки - з 20 до 30 січня. Команда працюватиме в одноразовому режимі. Це буде втягуючий період підготовки. Переважатиме бігова робота та відновлення навиків техніки з м'ячем.

З 31 до 17 січня триватиме підготовчий період, в який закладатиметься фундамент фізичної підготовки, технічні навики. Підготовка здійснюватиметься через спаринги. На цей період заплановано п'ять контрольних поєдинків. Будуть в цей період також переглядатися потенційні новачки команди. На основі цих матчів сформується список футболістів, які зможуть допомогти команді навесні і продовжать підготовку на турецькому зборі.

Також команда працюватиме над тактикою, щоб у Туреччину прибути у всеозброєнні. Щоб футболісти розуміли, що від них вимагається і були готовими плідно попрацювати, уже безпосередньо готуючись до старту у весняних офіційних матчах.

Зазначимо також, що Агробізнес не планує брати участь у цьогорічному розіграші Кубку Хмельницького міського голови, в якому перемогли в мигнулому 2019 році.

Календар контрольних поєдинків ФК Агробізнес в лютому 2020

1 лютого. Івано-Франківськ. Прикарпаття - Агробізнес

4 лютого. Моршин. ФК Калуш - Агробізнес

8 лютого. Хмельницький. Поділля - Агробізнес

13 лютого. Вінниця. Нива - Агробізнес

17 лютого. Суперника поки що не визначено.

Популярные новости