Амбросій Чачуа: "Адаптація у "Волині"? З Кожановим та Бартуловичем ще в "Карпатах" грали"

1118 03.11 2019   09:29
Фото - Денис Руденко, Footboom

Гравець "Волині" Амбросій Чачуа в коментарі прес-службі клубу розповів про гру в поточному сезоні та свій перехід до луцької команди.

- Звичайно, настрій позитивний, але на цьому зупинятися не можна. Ви бачите, яка в таблиці ситуація. Результат зараз виходить на перший план, але й по грі, як ви бачите, ми не поступаємося жодній команді, надійно граємо позаду. Ми створюємо багато моментів і це показник.

Варіант переходу до "Волині" був ще взимку, але так склалися обставини, що я поїхав до Грузії. Але коли там розірвав контракт, сам зв’язався із Андрієм Богдановичем Тлумаком, і він запросив на перегляд. Так і лишився тут, у "Волині". Тлумак у Львові працював і з Зайцевим, і з Дулубом, тож уже працювали разом.

Адаптуватися потрібно не стільки до команди, скільки до чемпіонату першої ліги. Тут більше боротьби, і за рік я від такої боротьби дещо відвик, тому що у Грузії такий футбол, де більше дають команди грати, менше єдиноборств, усі грають низом і стараються обходитися без довгих передач. І коли я приїхав, ми грали контрольний матч з "Калушем", і тоді я відчув цей накал, і з того часу потроху почав повертатися в український футбол.

З Кожановим та Бартуловичем в "Карпатах" грали, з багатьма хлопцями так грали, на українських полях перетиналися. Тож ніяких проблем немає. Якщо в нас буде колектив, а він у нас є, то в плані результату та завдань, які перед нами стоять, проблем не буде.

Читайте также: Первая лига. "Волынь" - "Авангард" 2:1. Раздвоение личности

Можу сказати, що чемпіонат України, особливо Прем’єр-ліга – сильніший, ніж чемпіонати Казахстану та Грузії. В першу чергу за рахунок "Шахтаря", "Динамо", "Зорі", "Олександрії", за рахунок їхніх матчів. І це попри те, що й у нас зараз не такий період, як п’ять-шість років тому. Якби зараз зустрілися команди з вищих дивізіонів України проти казахстанських чи грузинських суперників, не можу сказати, хто б переміг, однак в загальному чемпіонат тут сильніший.

Популярные новости