Футболісти "Кременя" протестували нове покриття на стадіоні "Кремінь-Арена"

2010 30.10 2019   15:46
Официальный сайт "Кремня"

29 жовтня футболісти першої команди "Кременя" протестували нове покриття на стадіоні "Кремінь-Арена". Гравці провели легке тренування: пробігли кілька кіл та розділилися на команди, щоб зіграти в тенісбол 3х3, інформує прес-служба клубу.

Тренер "Кременя" Сергій Свистун зауважив, що команді психологічно буде легше грати вдома у Кременчуці. Капітан Сергій Ченбай у неділю спостерігав за молоддю "Кременя", яка першою протестувала нове покриття, поділився своїми враженнями від газону.

- Ми задоволені, що повернулися додому, що будемо грати на полі "Кремінь-Арени". Поки до нього треба звикнути, адже багато крихти, але все одно краще ніж було. Думаю за тиждень ми підготуємося й крихта трохи підсяде. Перші враження від поля позитивні, нам подобається. - зазначив Сергій Ченбай.

- Які очікуванні від гри з "Агробізнесом"?

- На кожну гру налаштовуємося, що необхідно вилазити з того дна де ми знаходимося. Незважаючи, де команда знаходиться, перше чи останнє місце, на кожну гру налаштовуємося лише на перемогу. Зараз у нас мотивація буде в кілька разів сильнішою, сподіваюсь, що на стадіон прийдуть вболівальники й битком заповнять стадіон. Користуючись нагодою, хочу запросити вболівальників. Ми дуже хочемо відчути справжню підтримку й дійсно зіграти перший матч вдома.

Читайте также: Первая лига. 15-й тур. "Оболонь-Бровар" в меньшинстве выгрызает победу у "Агробизнеса"

Наступного дня "Кремінь" зіграє двосторонню гру з молоддю й посилено готуватиметься до матчу з "Агробізнесом". Матч відбудеться 2 листопада о 14:00 на стадіоні "Кремінь-Арена". У цей день передбачене святкова програма, тому запрошуємо раніше приходити на стадіон та займати місця на трибунах.

Популярные новости