Андрій Тлумак: "У "Волині" така традиція – отримуємо гол і тоді починаємо грати"

925 06.10 2019   10:16
Фото - Волынь

Головний тренер "Волині" Андрій Тлумак на післяматчевій прес-конференції оцінив гру команди в поєдинку 12-го туру першої ліги з "Металургом" (Запоріжжя) – 3:1, інформує прес-служба клубу.

- У нас виходить якась така традиція – отримуємо гол і тоді починаємо грати. На правду, добре, що на самому початку пропустили і почали грати футбол. Ваша команда дуже хороша, дуже хороша молодь, у них є майбутнє, по грі видно, що вони від гри до гри додають. Я думаю, що тренер вашої команди на правильному шляху – просто треба час, щоб та молодь зігралася, і десь в тій першій лізі стала дорослішою.

Звичайно, ми почали трохи академічно грати після рахунку 2:1, забили і почали грати вальяжно. А футбол цього не пробачає, тому у вашої команди були ті моменти. А так забили третій м’яч і тоді гра заспокоїлась. Ми більшу ставку ставимо на чемпіонат, і тому більш досвідчені хлопці грають саме у чемпіонаті. А на Кубок проти "Миная" ми грали нашою молоддю, багато хлопців з нашої "Волині" (U-19) грали, тому ми більше хотіли перевірити свій резерв, чи ті хлопці можуть в найближчому майбутньому підсилити нашу команду. Але я дуже задоволений тією грою, у нас там було два вилучення, і ми на останніх хвилинах пропустили гол, тому молодь – молодці, боряться, і сьогодні так само вийшло двоє молодих хлопчики 2000-го року народження, і каші не зіпсували.

Читайте также: Андрій Тлумак: "Не можна так знущатися над дітьми - сподіваємося на сьогоднішнього президента"

Популярные новости