Офіційно: Ігор Кошман та Дмитро Козьбан - гравці "Кременя"

3073 18.09 2019   21:24
Фото - Eride

"Кремінь" підсилили двоє гравців: півзахисник Ігор Кошман та нападник Дмитро Козьбан, інформує прес-служба першолігового колективу.

Ігор Кошман (07.03.1995) - півзахисник. Вихованець кременчуцького футболу. Перші кроки у футболі робив під керівництвом тренерів Анатолія Безуса та Олександра Янковського. За кременчуцький клуб провів 59 матчів у Чемпіонаті ДЮФЛУ.

Влітку 2012-го року став гравцем сімферопольскої "Таврії", де переважно грав за юніорську та молодіжну команди. За головну команду провів 7 поєдинків.

Після цього виступав за донецький "Металург", харківські "Металіст" та "Геліос", словенський "Целе", грузинську "Самтредіа". Останній клуб Ігоря - харківський "Металіст 1925".

Дмитро Козьбан (27.04.1988) - нападник. Вихованець краматорського футболу грав за "Львів", краматорський "Авангард", також захищав кольори луцької "Волині" та "Вересу" в Премєр-лізі. 4 липня 2017 року підписав контракт з польським клубом "Мотор" (Люблін), що виступав у четвертому за рівнем дивізіоні країни

Дмитра Козьбана запрошували у "Кремінь" перед початком сезону. 30-річний нападник перебував на перегляді у Кременчуці, проте не затримався в команді.

Популярные новости