Андрій Демченко: "У ситуації з Дехтяренком ніякого пенальті і червоної картки не було"

1487 10.09 2019   08:01
Фото - Металлист 1925

Головний тренер "Металіста 1925" Андрія Демченко прокоментував поразку від "Миная" (2:3).

- Хочу подякувати вболівальникам за те, що прийшли сьогодні на стадіон. Гра, дійсно, була цікавою. До останніх секунд! Нажаль, не на нашу користь, не втримали ми рахунок. Як тренер, скажу, що пишаюся своєю командою і тим, що увісьмох ми повернулися у гру. Але трохи нам сьогодні не пощастило. Суддя, так би мовити, "підкинув дров"...

- Якщо можна більш детально про "дрова".

- Те, що я зараз бачив у повторі, говорить про те, що у ситуації з Дехтяренком ніякого пенальті, а, відповідно, і червоної картки не було. Власне, це і є ті "дрова". Друга червона також... Людина підкотилася поруч із гравцем. Створювати такі інтриги. Є таке поняття, як "дух гри", так от, суддя не мав права так поступати. Хороший матч, дві гарні команди, інтрига, рахунок і так зламати матч...

- Чим заслуговує місце у старті Сергій Давидов?

- У Сергія є гарні якості, він виконує багато функцій на полі. Так, десь у нас накульгує завершення атак, але Давидов добре відкривається, керує обороною, тому поки що є так, як є.

Читайте также: Первая лига. 8-й тур. Вдевятером харьковчане не выстояли перед "Минаем"

- Наскільки функціонально готовий Лукас та чи можемо у Краматорську ми його побачити зі стартових хвилин?

- Лукаса ми готували протягом двох місяців. Це не тільки функціональна підготовка, але і психологічна. Це акліматизація в середині колективу, адже важко донести йому все те, що він повинен виконувати на полі. Але хлопець добре працює на тренуваннях і вже з перших ігор почав бути для нас корисним.

- На матч із "Авангардом" ми втратили двох гравців. Чи знаєте вже, ким їх замінити?

- Так, ми над цим питанням думаємо вже зараз. Але говорити про це зарано, хоча й думки, звісно, певні є.

- Чи буде клуб подавати апеляцію відносно другої червоної картки?

- Обов'язково! Треба відстоювати свою правоту у контрольно-дисциплінарному комітеті, писати листи, відправляти відеозапис, битися за себе. Звичайно, будемо подавати скаргу, аби хлопцю (Прядуну - примітка) хоча б на кілька матчів зменшити дискваліфікацію, - приводить слова Демченка прес-служба "Металіста 1925".

Популярні новини