Андрій Демченко: "У "Металіста 1925" є певні проблеми у завершальній стадії атак"

2140 04.08 2019   10:55
Официальный сайт "Металлиста 1925"

Головний тренер "Металіста 1925" Андрій Демченко в коментарі прес-службі клубу поділився враженнями від матчу 2-го туру чемпіонату першої ліги з "Балканами" (0:0).

- Погода внесла свої корективи: пройшла дуже сильна злива, яка все урівняла. Важке поле, обидві команди грали з побоюванням. Намагалися не помилятися, бо ціна помилки на такому полі могла б бути дуже великою. Тому, не було красивого та яскравого футболу, на перше місце вийшли чоловічі якості, підбори та боротьба.

- Ви втратили два пункти, але перші два матчі зіграли на нуль. Цим задоволені?

- Так, те, що дві гри не пропускаємо, є моментом позитивним. Але є певні проблеми у завершальній стадії атак. Створюємо хороші моменти, були вони і в цьому матчі, в тому числі, й наприкінці матчу. Але їх потрібно реалізовувати.

- В цьому матчі дебютували Кирило Єрмошенко та Євген Білокінь. Чи задоволені їхньою грою?

- Так, хлопці вийшли на поле та додали у швидкості та свіжості. Скажу так: дам їм позитивну оцінку. Вони не тільки не зіпсували гри, але і додали команді свіжості. Це, у підсумку, призвело до небезпечних моментів біля воріт "Балкан".

- Коли арбітр компенсував п'ять хвилин, чи вірили ви, що шанс забити ще буде?

- Ми вірили, звичайно. Повторюся, в кінці зустрічі у нас були непогані моменти. Дуже хотілось, аби хлопці завершили свої атаки забитим м'ячем та заробили три бали. Доля розпорядилася інакше, не пощастило нам сьогодні...

Читайте также: Андрій Демченко – найкращий тренер 1-го туру Першої ліги
Популярные новости